Бранко Црвенковски

  во

  Референдумската кампања повеќе ќе биде информативна отколку пропагандистичка. Сметам дека граѓаните немаат потреба да бидат убедувани, туку треба да бидат ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи рече дека ќе има две нивоа на кампања за референдумот и истата ќе биде информативна, а не пропагандистичка. Во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поранешната заменичка на помошникот секретар за одбрана на САД Евелин Фаркаш задолжена за Европа и Азија изјави дека ако пропадне референдумот, тоа ќе биде ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Сите кои на некои начин беа вклучени во процесот на потпишување и натамошно имплементирање на Охридскиот рамковен договор требаше да пристуваат денеска на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Референдумската кампања повеќе ќе биде информативна отколку пропагандистичка. Сметам дека граѓаните немаат потреба да бидат убедувани, туку треба да бидат ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Сите кои на некои начин беа вклучени во процесот на потпишување и натамошно имплементирање на Охридскиот рамковен договор требаше да пристуваат денеска на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Заев: Потписниците требаше да присустуваат на одбележувањето на Рамковниот договор Сите кои на некои начин беа вклучени во процесот на потпишување и натамошно ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Референдумската кампања повеќе ќе биде информативна отколку пропагандистичка. Сметам дека граѓаните немаат потреба да бидат убедувани, туку треба да бидат ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Референдумската кампања повеќе ќе биде информативна отколку пропагандистичка. Сметам дека граѓаните немаат потреба да бидат убедувани, туку треба да бидат ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Сите кои на некои начин беа вклучени во процесот на потпишување и натамошно имплементирање на Охридскиот рамковен договор требаше да пристуваат денеска на ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Сите кои на некои начин беа вклучени во процесот на потпишување и натамошно имплементирање на Охридскиот рамковен договор требаше да пристуваат денеска на ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, рече дека ќе има две нивоа на кампања за референдумот и таа ќе биде информативна, а не пропагандистичка. Во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Каде ќе беше Македонија без тој охридски акт за мир, и каде ќе биде без преспанскиот – ако државата не го фати овој воз за интеграција? По повод 17-годишнината ...
  сите 94 | | | веќе видена