Бранко Црвенковски

  во

  Следете ја ВО ЖИВО собраниската седница за инаугурација на Стево Пендаровски за претседател на Република Северна Македонија. На инаугурацијата на Пендаровски ...
  сите 243 | | | веќе видена

  Од СОЗР велат дека писменото барањето од Иванов што пристигнало до нив ќе биде одобрено. Станува збор за канцелариски простор што досегашниот шеф на државата ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Новоизбраниот претседател Стево Пендаровски денеска ќе биде инаугуриран на седница во Собранието на Република Македонија, со што и официјално ќе го започне ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Новоизбраниот претседател Стево Пендаровски денеска ќе биде инаугуриран на седница во Собранието на Република Северна Македонија, со што и официјално ќе го ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Новоизбраниот претседател Стево Пендаровски денеска ќе биде инаугуриран на седница во Собранието на Република Северна Македонија, со што и официјално ќе го ...
  сите 270 | | | веќе видена