Бранко Црвенковски

  во

  Стево Пендаровски е голем срам за Македонија. Пендаровски заборавил во која држава живее со поканата на гости кај него за изборите да одлучуваат две македонски ...
  сите 16 | | | веќе видена

  НИНА НИНЕСКА-ФИДАНОСКА Француското „не“ е непријатно, но не и катастрофично. Бројот на земји кои сакаат да не видат во ЕУ е поголем од оние што мислат дека не ...
  сите 267 | | | веќе видена

  Во декември се навршуваат 14 години откако Македонија доби кандидатски статус. Тоа се случи на 17 декември 2005 година кога Европскиот совет реши да станеме ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Во рамки на акцијата на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, „Разговори за Обнова на Македонија - Проблеми, решенија и програма" претседателот Христијан Мицкоски денес ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Караванот на ВМРО-ДПМНЕ „Разговори за Обнова на Македонија – Проблеми, решенија и програма“ на чело со лидерот Христијан Мицкоски денеска беше во посета на ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Ќе ми дозволите најпрвин да ви се заблагодарам за вашето присуство, што одвоивте дел од вашето ценето време да биде денеска овде со нас да можеме да ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Ќе ми дозволите најпрвин да ви се заблагодарам за вашето присуство, што одвоивте дел од вашето ценето време да биде денеска овде со нас да можеме да ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Караванот на ВМРО-ДПМНЕ „Разговори за Обнова на Македонија - Проблеми, решенија и програма“ на чело со лидерот Христијан Мицкоски денеска беше во посета на ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Ќе ми дозволите најпрвин да ви се заблагодарам за вашето присуство, што одвоивте дел од вашето ценето време да биде денеска овде со нас да можеме да ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Интегрален текст од обраќањето на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ од настанот за кампањата „Разговори за Обнова на Македонија – Проблеми, ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Поранешните македонски претседатели Бранко Црвенковски и Ѓорге Иванов имаат најголеми доживотни привилегии и трошат повеќе буџетски средства од сите свои ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Поранешниот лидер на СДСМ и екс претседател на државата Бранко Црвенковски не сака да го коментира сведочењето на Зоран Верушевски дека нелегално прибавените ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешниот лидер на СДСМ и екс претседател на државата Бранко Црвенковски не сака да го коментира сведочењето на Зоран Верушевски дека нелегално прибавените ...
  сите 6 | | | веќе видена