Браќа Миладиновци

  во

   Велат дека секој се раѓа со некаков талент, и секој има дарба да го разубави светот околу него. Приказната за Влатко Тасевски (27) од Куманово е спој на две ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Куманово, наскоро ќе биде отвoрен Центар за продолжен престој на ученици со попреченост, опфатени во образованието во паралелките кои функционираат во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Куманово, наскоро ќе биде отв o рен Центар за продолжен престој на ученици со попреченост, опфатени во образованието во паралелките кои функционираат во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во Куманово, наскоро ќе биде отв o рен Центар за продолжен престој на ученици со попреченост, опфатени во образованието во паралелките кои функционираат во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Супер новогодишна дружба со дечињата од ООУ „Братство“ во библиотеката „Браќа Миладиновци“. Ја читавме сказната „Писмо од Фантазија“ и се договоривме дека за ...
  | | веќе видена | слични

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје, со децата од второ одделение од ООУ ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје, со децата од второ одделение од ООУ ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје, со децата од второ одделение од ООУ ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Денес имавме супер новогодишна дружба со дечињата од ООУ „Братство“ во Градска Библиотека "Браќа Миладиновци" Скопје. Заедно ја читавме сказната „Писмо од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска ќе има новогодишна средба со ученици од второ одделение од основното училиште „Братство“ во Скопје. Средбата, како што информираат ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска ќе има новогодишна средба со ученици од второ одделение од основното училиште „Братство“ во Скопје. Средбата, како што информираат ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Владата размислува и ги гледа сите можни опции за одделување на плажите од надлежностите на општините Охрид и Струга во делот на стопанисување со плажите, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Владата размислува и ги гледа сите можни опции за одделување на плажите од надлежностите на општините Охрид и Струга во делот на стопанисување со плажите, ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Владата размислува и ги гледа сите можни опции за одделување на плажите од надлежностите на општините Охрид и Струга во делот на стопанисување со плажите, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Одговарајќи на пратеничко прашање од пратеничката Нола Исмајлоска Старова за тоа кога ќе се случи мораториумот за градба на охридското крајбрежје, Сугарески ...
  сите 6 | | | веќе видена