Божик

  во

  Иако неговото семејство живееше скромно, Здравко Чолиќ вели дека за детството го врзуваат само убави спомени. Најголемата балканска поп ѕвезда , за белградски ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Со поздравот, Бог се јави, навистина се јави, православните верници го празнуваат Водици, денот кога синот божји бил крстен во реката Јордан. Студената вода на ...
  сите 332 | | | веќе видена

  Иван Лотески од охридската населба Варош беше најуспешен и меѓу неколкуте стотини верници го извади Чесниот крст што во осветените води на Охридското Езеро го ...
  сите 59 | | | веќе видена

  -Ова ми е втор пат како го фаќам крстот. Немав големи очекувања, но ете стигнав до крстот и успеав да го фатам. Тоа ми носи голема радост, но и тага поради ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Иван Лотески од охридската населба Варош беше најуспешен и меѓу неколкуте стотини верници го извади Чесниот крст што во осветените води на Охридското Езеро го ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Иван Лотески од охридската населба Варош беше најуспешен и меѓу неколкуте стотини верници го извади Чесниот крст што во осветените води на Охридското Езеро го ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Иван Лотески од охридската населба Варош беше најуспешен и меѓу неколкуте стотини верници го извади Чесниот крст што во осветените води на Охридското Езеро го ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Иван Лотески од охридската населба Варош беше најуспешен и меѓу неколкуте стотини верници го извади Чесниот крст што во осветените води на Охридското Езеро го ...
  сите 59 | | | веќе видена