Божидар

  во

  Сопругата на корисникот на аболиција Радмила Шеќеринска Јанковска, е најгласна против правниот лек чиј корисник е токму нејзиното семејство – односно Божидар ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Освен ИТ инженерите, уште една професија што се соочува со дилемата да остане или да замине, да се работи овде или да се фатат европските патишта се лекарите. ...
  | | веќе видена

  Светскиот шампион Франција успеа да остане непоразена на гостувањето на „Алијанц арената“ во Минхен од Германците, во најинтересниот судир на првиот ден од ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Светскиот шампион Франција успеа да остане непоразена на гостувањето на „Алијанц арената“ во Минхен од Германците, во најинтересниот судир на првиот ден од ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Плаќање на сите трошоци за лекарите од внатрешноста кои специјализираат во Скопје како и итно субвенционирање за купување на свој дом за секој доктор до 40тата ...
  сите 11 | | | веќе видена

  За разлика од претходните седници на општинскиот Совет на Гостивар, на кои се водеа жестоки дебати и за многу прашања политичките противници не можеа да најдат ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Општина Кисела Вода на чело со градоначалникот Филип Темелковски, делумно го поддржа проектот на претходната градоначалничка од ВМРО-ДПМНЕ, Билјана Беличанец ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Општина Кисела Вода на чело со градоначалникот Филип Темелковски, делумно го поддржа проектот на претходната градоначалничка од ВМРО-ДПМНЕ, Билјана Беличанец ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Општина Кисела Вода на чело со градоначалникот Филип Темелковски, делумно го поддржа проектот на претходната градоначалничка од ВМРО-ДПМНЕ, Билјана Беличанец ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Му пресуди ли на Драгослав Миша Огњановиќ тајната снимка за англиската вмешаност во војната на Косово Педи Ешдаун, претставник на британскиот премиер Тони ...
  сите 6 | | | веќе видена