Босна

  во

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај денеска избегна да даде директен одговор дали неговата Влада, по притисоците од САД, Европската унија, но и од внатрешните ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај денеска избегна да даде директен одговор дали неговата Влада, по притисоците од САД, Европската унија, но и од внатрешните ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај денеска избегна да даде директен одговор дали неговата Влада, по притисоците од САД, Европската унија, но и од внатрешните ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер, Рамуш Харадинај, денеска избегна да даде директен одговор дали неговата Влада, по притисоците од САД, Европската унија, но и од внатрешните ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај денеска избегна да даде директен одговор дали неговата Влада, по притисоците од САД, Европската унија, но и од внатрешните ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај денеска избегна да даде директен одговор дали неговата Влада, по притисоците од САД, Европската унија, но и од внатрешните ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Една од најголемите легенди на овие простори и сегашен селектор на Босна и Херцеговина, Роберт Просинечки проговори и го искажа својот став за заминувањето на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претставници на Владата одбиваат да се изјаснат во врска со средбата, додека висок претставник на Демократската партија на Косово (ПДК) на Весели за „Зери“ ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Претседателот на косовското Собрание Кадри весели утре ќе биде домаќин на состанокот со премиерот Рамуш Харадинај и амбасадорот на Соединетите Американски ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Претседателот на косовското Собрание Кадри весели утре ќе биде домаќин на состанокот со премиерот Рамуш Харадинај и амбасадорот на Соединетите Американски ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Претседателот на косовското Собрание Кадри весели утре ќе биде домаќин на состанокот со премиерот Рамуш Харадинај и амбасадорот на Соединетите Американски ...
  сите 109 | | | веќе видена

  [freetext] Позитивни проценки за најголемите трговски партнери Повлекувањето на Обединетото Кралство со или без договор со Европската Унија им танцува по ...
  сите 2 | | | веќе видена