Босна

  во

  Невработеноста во земјите од Западен Балкан се намалува и достигна историски најниско ниво во најголем дел од земјите. Стапките на невработеност во земјите се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Невработеноста во земјите од Западен Балкан се намалува и достигна историски најниско ниво во најголем дел од земјите. Стапките на невработеност во земјите се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, учествува на 16. конференција на претседатели на парламенти на Јадранско-јонската иницијатива во Будва, Црна Гора. ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Невработеноста во земјите од Западен Балкан се намалува и достигна историски најниско ниво во најголем дел од земјите. Стапките на невработеност во земјите се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Невработеноста во земјите од Западен Балкан се намалува и достигна историски најниско ниво во најголем дел од земјите. Стапките на невработеност во земјите се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Невработеноста во земјите од Западен Балкан се намалува и достигна историски најниско ниво во најголем дел од земјите. Стапките на невработеност во земјите се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Невработеноста во земјите од Западен Балкан се намалува и достигна историски најниско ниво во најголем дел од земјите. Стапките на невработеност во земјите се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во периодот од второто тримесечје на 2017 година до второто тримесечје на 2018 година создадени се околу 68.000 нови работни места во споредба со 231.000 една ...
  сите 14 | | | веќе видена

  БЕЛГРАД, 19 март, 2019 година — Успешноста на пазарот на трудот во Западен Балкан и понатаму се подобрува, иако со побавно темпо од минатата година и покрај ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Филмскиот фестивал Право Људски од Сараево и Филмскиот фестивал Докуфест од Призрен, во соработка со филмската и видео програма на Музејот на современата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Филмскиот фестивал Право Људски од Сараево и Филмскиот фестивал Докуфест од Призрен, во соработка со филмската и видео програма на Музејот на современата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Босна и Херцеговина со голем интерес се очекува одлуката на Жалбениот совет на Меѓународниот резидуален механизам за кривични судови, каде утре ќе биде ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Во Босна и Херцеговина со голем интерес се очекува одлуката на Жалбениот совет на Меѓународниот резидуален механизам за кривични судови, каде утре ќе биде ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Мајки на жртвите во Сребреница утрово заминаа во Хаг за да присуствуваат на пресудата на Радован Караџиќ, објави порталот на сараевскиот „Аваз“, а пренесе ...
  сите 174 | | | веќе видена