Босна

  во

  Медиумите од регионот јавуваат за вчерашната тешка сообраќајка што се случи на патот Скопје – Тетово и во која, засега, според официјалните информации, има 15 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Сите регионални медиуми утрово пренесуваат за вчерашната тешка сообраќајка што се случи на патот Скопје – Тетово и во која, засега, според официјалните ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Медиумите од регионот јавуваат за вчерашната тешка сообраќајка што се случи на патот Скопје – Тетово и во која, засега, според официјалните информации, има 14 ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Медиумите од регионот јавуваат за вчерашната тешка сообраќајка што се случи на патот Скопје – Тетово и во која, засега, според официјалните информации, има 15 ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Медиумите од регионот јавуваат за вчерашната тешка сообраќајка што се случи на патот Скопје – Тетово и во која, засега, според официјалните информации, има 14 ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Медиумите од регионот јавуваат за вчерашната тешка сообраќајка што се случи на патот Скопје – Тетово и во која, засега, според официјалните информации, има 14 ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Скопје, 14 февруари 2019 (МИА) – Медиумите од регионот јавуваат за вчерашната тешка сообраќајка што се случи на патот Скопје – Тетово и во која, засега, ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Медиумите од регионот јавуваат за вчерашната тешка сообраќајка што се случи на патот Скопје – Тетово и во која, засега, според официјалните информации, има 14 ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи се сретна денеска со амбасадорот на Соединетите Американски Држави Филип Коснет, со кого, како што е објавено, разговарал за ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Европскиот парламент ги повика властите на Босна и Херцеговина да продолжат со уставните, политичките и изборните реформи со цел да постигнат напредок во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи се сретна денеска со амбасадорот на Соединетите Американски Држави Филип Коснет, со кого, како што е објавено, разговарал за ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Европскиот парламент ги повика властите на Босна и Херцеговина да продолжат со уставните, политичките и изборните реформи со цел да постигнат напредок во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Република Северна Македонија од денеска и официјално е на заедничка маса со своите сојузници од НАТО. Првата таква можност ја имаше министерката за одбрана ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи се сретна денеска со амбасадорот на Соединетите Американски Држави Филип Коснет, со кого, како што е објавено, разговарал за ...
  сите 87 | | | веќе видена