Босна

  во

  Хрватскиот неделник „Национал“ пишува дека шпиони од Босна и Херцеговина прислушуваат и тајно следат политичари и претприемачи од Хрватска. Списанието објави ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Хрватскиот неделник „Национал“ пишува дека шпиони од Босна и Херцеговина прислушуваат и тајно следат политичари и претприемачи од Хрватска. Списанието објави ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Димитар Стевананџија, од Собраниската говорница говореше за како што кажа противуставното законско решение за Законот за јазици, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Димитар Стевананџија, од Собраниската говорница говореше за како што кажа противуставното законско решение за Законот за јазици, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  -Дел од пратениците од вештачкото парламентарно мнозинство, следејќи ја моралната одговорност или јадот што го чувствуваат во себе, притисокот од гласачите кои ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Каталонија која е многу помоќна од Република Српска, има многу проблеми да организира референдум, рече Додик Претседателот на босанскиот ентитет Република ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Димитар Стевананџија, од Собраниската говорница говореше за како што кажа противуставното законско решение за Законот за јазици, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Каталонија која е многу помоќна од Република Српска, има многу проблеми да организира референдум, рече ДодикПретседателот на босанскиот ентитет Република ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Хрватскиот неделник „Национал“ пишува дека шпиони од Босна и Херцеговина прислушуваат и тајно следат политичари и претприемачи од Хрватска. Списанието објави ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Хрватскиот неделник „Национал“ пишува дека шпиони од Босна и Херцеговина прислушуваат и тајно следат политичари и претприемачи од Хрватска. Списанието објави ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Хрватскиот неделник „Национал“ пишува дека шпиони од Босна и Херцеговина прислушуваат и тајно следат политичари и претприемачи од Хрватска. Списанието објави ...
  сите 15 | | | веќе видена