Бошњаците

  во

  Идната 2019. година ќе биде полна со празници, особено со продолжени викенди. Имаме седум продолжени викенди и тоа за Божиќ, Велигден, 24 Мај, 11 Октомври, 8 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Идната 2019. година ќе биде полна со празници, особено со продолжени викенди. Имаме седум продолжени викенди и тоа за Божиќ, Велигден, 24 Мај, 11 Октомври, 8 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Идната 2019. година ќе биде полна со празници, особено со продолжени викенди. Имаме седум продолжени викенди и тоа за Божиќ, Велигден, 24 Мај, 11 Октомври, 8 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Идната 2019. година ќе биде полна со празници, особено со продолжени викенди. Имаме седум продолжени викенди и тоа за Божиќ, Велигден, 24 Мај, 11 Октомври, 8 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Идната 2019. година ќе биде полна со празници, особено со продолжени викенди. Имаме седум продолжени викенди и тоа за Божиќ, Велигден, 24 Мај, 11 Октомври, 8 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Со 10 гласа за, 5 против и ниту еден воздржан, Комисијата за уставни прашања го усвои предлогот зборот Република Македонија да се смени со Република Северна ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Во Србија денеска ќе се одржат избори за 22 национални совети за национални малцинства, на кои 509.315 гласачи имаат право на глас. Помошникот на министерот за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Србија денеска ќе се одржат избори за 22 национални совети за национални малцинства, на кои 509.315 гласачи имаат право на глас.Помошникот на министерот за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  На 14 септември пратеникот Зеќир Рамчиловиќ до претседателот на Собранието доставил барање за автентично толкување на член од Кривичниот законик кој се ...
  сите 151 | | | веќе видена

  На 14 септември пратеникот Зеќир Рамчиловиќ до претседателот на Собранието доставил барање за автентично толкување на член од Кривичниот законик кој се ...
  сите 153 | | | веќе видена

  На 14 септември пратеникот Зеќир Рамчиловиќ до претседателот на Собранието доставил барање за автентично толкување на член од Кривичниот законик кој се ...
  сите 31 | | | веќе видена

  На 14 септември пратеникот Зеќир Рамчиловиќ до претседателот на Собранието доставил барање за автентично толкување на член од Кривичниот законик кој се ...
  сите 155 | | | веќе видена

  На 14 септември пратеникот Зеќир Рамчиловиќ до претседателот на Собранието доставил барање за автентично толкување на член од Кривичниот законик кој се ...
  сите 163 | | | веќе видена