Бош

  во

  Денес еден од старите автобуси на ЈСП се запали во центарот на Скопје. Градоначалникот на Скопје, Петра Шилегов, ги става животите на граѓаните во опасност.Во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Денес еден од старите автобуси на ЈСП се запали во центарот на Скопје. Градоначалникот на Скопје, Петра Шилегов, ги става животите на граѓаните во опасност. Во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Притоа спикерот се држи до своја лична варијанта со тврдење дека го слушнал изговорот на презимето од некој носител на тој јазик, без да ги земе во предвид ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Една година по почетокот на тестирањето во Мерцедес Бенз музејот во Штутгарт, Дајмлер и Бош го отворија својот прв Автоматски паркинг пилот во кинескиот главен ...
  сите 4 | | | веќе видена