Борут Пахор

  во

  Претседателот на Словенија, Борут Пахор, кој пред девет години го потпиша Договорот за арбитража на границата заедно со тогашната хрватска колешка, Јадранка ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателот на Словенија, Борут Пахор, кој пред девет години го потпиша Договорот за арбитража на границата заедно со тогашната хрватска колешка, Јадранка ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на Словенија, Борут Пахор на Конференција на Јадранскиот парламент изјави дека земјите од Западен Балкан треба да работат на тоа да станат ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Словенечкиот Парламент денеска ја отфрли кандидатурата на Примож Доленц за гувернер на Централната банка откако поголемиот дел од партиите во дебатата се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Словенечкиот Парламент денеска ја отфрли кандидатурата на Примож Доленц за гувернер на Централната банка откако поголемиот дел од партиите во дебатата се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Шефовите на држави учесници во Процесот Брдо-Бриони, претседателите на Хрватска и Словенија, Колинда Грабар Китаровиќ и Борут Пахор, премиерот на Бугарија ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Нема план Б за европската иднина на нашата земја. Заслужуваме да бидеме дел од Европа на која чекаме 27 години. Ни треба одлучност, а не калкулантство. Треба ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Нема план Б за европската иднина на нашата земја. Заслужуваме да бидеме дел од Европа на која чекаме 27 години. Ни треба одлучност, а не калкулантство. Треба ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Хрватската претседателка, Колинда Грабар – Китаровиќ во обраќање кон македонскиот народ пред референдумот на 30 септември порача дека Македонија припаѓа во ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Нема план Б за европската иднина на нашата земја. Заслужуваме да бидеме дел од Европа на која чекаме 27 години. Ни треба одлучност, а не калкулантство. Треба ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Хрватска силно ве поддржува, сега кога се соочувате со многу важна одлука за претстојниот референдум. Вие припаѓате во семејството на ЕУ и НАТО, а Хрватска е ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Хрватска силно ве поддржува, сега кога се соочувате со многу важна одлука за претстојниот референдум. Вие припаѓате во семејството на ЕУ и НАТО, а Хрватска е ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Хрватска силно ве поддржува, сега кога се соочувате со многу важна одлука за претстојниот референдум. Вие припаѓате во семејството на ЕУ и НАТО, а Хрватска е ...
  сите 31 | | | веќе видена