Борјан

  во

  Дури 15 матуранти од средните училишта во земјава имале ист најголем број поени (99,61 перцентили) по предметот математика на државната матура. Куриозитет е ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија го осудува пратеникот Димитар Стевананџија, кој на својот Твитер профил објави фотографија со коментар дека колегите ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија го осудува пратеникот Димитар Стевананџија, кој на својот Твитер профил објави фотографија со коментар дека колегите ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија го осудува пратеникот Димитар Стевананџија, кој на својот Твитер профил објави фотографија со коментар дека колегите ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија го осудува пратеникот Димитар Стевананџија, кој на својот Твитер профил објави фотографија со коментар дека колегите ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија го осудува пратеникот Димитар Стевананџија, кој на својот Твитер профил објави фотографија со коментар дека колегите ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) го осудува пратеникот Димитар Стевананџија, кој на својот Твитер профил објави фотографија со коментар дека ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Веројатно фразата дека cyдството е отворено како пупка, е реченица која остави најголем импакт врз македонската јавност изминативе три години. Премиерот Зоран ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Бизнисменот Зоран Азманов е еден од бизнисмените кој прв се одважи јавно да проговори за аферата „Рекет“ и за начинот на кој било вршено рекетирање. Тој, во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Бизнисменот Зоран Азманов е еден од бизнисмените кој прв се одважи јавно да проговори за аферата Рекет и за начинот на кој било вршено рекетирање. Тој, во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Гордана Дувњак останува уредник на информативната програма, а Ацо Кабранов не е веќе главен и одговорен уредник на 1ТВ. Дувњак во изјава за „Фактор“ вели дека ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Борјан Јовановски, новинар ангажиран во 1ТВ со своја емисија, прв се јави со реакција во јавноста по вчерашното апсење на Борјан Јовановски и оставката на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Гордана Дувњак останува уредник на информативната програма, а Ацо Кабранов не е веќе главен и одговорен уредник на 1ТВ. Дувњак во изјава за „Фактор“ вели ...
  сите 37 | | | веќе видена

  По новинарката Јадранка Костова која изјави дека на 1 јули и истекол авторскиот договор со 1ТВ и повеќе не оди таму на работа, денеска а1.онобјави дека ...
  сите 37 | | | веќе видена