Борче

  во

  Градоначалникот на општина Гази Баба Борче Георгиевски најави дека по речиси 10 години, ќе воведе ред во хаосот во урбаните и месните заедници во оваа општина. ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Четири години затворска казна за анестезиологот Томчо Ванчев од гевгелиската болница, обвинет за смртта на родилката Маја Кадиева и нејзиното новороденче кои ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Гази Баба Борче Георгиевски најави дека по речиси 10 години, ќе воведе ред во хаосот во урбаните и месните заедници во оваа општина. ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Четири години затвор за анестезиологот Томчо Ванчев, а слобода за гинеколозите Венци Чалков и Дончо Москов. Вака гласи пресудата на велешкиот суд за обвинетите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Анестезиолог Томчо Ванчев со неправосилна пресуда е прогласен за виновен и доби четири години затвор за случајот со смртта на родилката Маја Кадиева и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Гази Баба, Борче Георгиевски, најави дека по речиси 10 години, ќе воведе ред во хаосот во урбаните и месните заедници во оваа ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Гази Баба Борче Георгиевски најави дека по речиси 10 години, ќе воведе ред во хаосот во урбаните и месните заедници во оваа општина. ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Гази Баба Борче Георгиевски најави дека по речиси 10 години, ќе воведе ред во хаосот во урбаните и месните заедници во оваа ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Гевгелискиот анестезиологот осуден на 4 години затвор, гинеколозите ослободени Анестезиолог Томчо Ванчев со неправосилна пресуда е прогласен за виновен и доби ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со акцијата се овозможува собирање на отпадната електрична и електронска опрема директно од домовите на граѓаните преку ефикасен и економски одржлив систем за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Скопје, 17 септември 2018 (МИА) - Општина Центар веќе две години ја организира есенската акција во рамки на проектот „Донеси стар уред и земи ваучер со попуст ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Општина Центар, веќе две години по ред, ја организира есенската акција во рамките на проектот: „Донеси стар уред и земи ваучер со попуст за нов!“, со кој се ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Моето пишување за Скопје нема и не може да има крај. А знаете ли зошто? Затоа што неговата историја е богата, неисцрпна, бескрајна. Ако таа историја беше мала, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Од вечерва во центрите за култура во републиката почнува прикажувањето циклус домашни играни филмови. Деновите на македонскиот филм е во организација на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Од вечерва во центрите за култура низ републиката почнува прикажување на циклус домашни играни филмови.Проектот „Денови на македонскиот филм“ го организира ...
  сите 12 | | | веќе видена