Болтон

  во

  Белата куќа ја смени Мира Рикардел, заменичка на советникот на американскиот претседател Доналд Трамп за национална безбедност, по интервенција на првата дама ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Белата куќа ја сменила Мира Рикардел, заменик советник за национална безбедност, откако првата дама на САД, Меланија Трамп, рекла дека таа не заслужува да ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Белата куќа ја смени Мира Рикардел, заменичка на советникот на американскиот претседател Доналд Трамп за национална безбедност, по интервенција на првата дама ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Белата куќа ја сменила Мира Рикардел, заменик советник за национална безбедност, откако првата дама на САД, Меланија Трамп, рекла дека таа не заслужува да ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Првата дама на САД, Меланија Трамп, побара Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката советник за национална безбедност Мира Рикардел, изјави ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Првата дама на САД Меланија Трамп побара Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката советник за национална безбедност Мира Рикардел, изјави ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Првата дама на САД, Меланија Трамп, побарала од Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката на советникот за национална безбедност, Мира Рикардел, ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Првата дама на САД, Меланија Трамп, побарала од Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката на советникот за национална безбедност, Мира Рикардел, ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Првата дама на САД Меланија Трамп побара Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката советник за национална безбедност Мира Рикардел, изјави ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Првата дама на САД, Меланија Трамп побарала од Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката на советникот за национална безбедност, Мира Рикардел, ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Првата дама на САД, Меланија Трамп побарала од Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката на советникот за национална безбедност, Мира Рикардел, ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Ова го изјавила портпаролката на канцеларијата на Меланија Трамп, Стефани Гришам. Инаку, Рикардел, која е родена како Радиеловиќ и има потекло од Хрватска, за ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Првата дама на САД Меланија Трамп побара Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката советник за национална безбедност Мира Рикардел, изјави ...
  сите 47 | | | веќе видена