Бојко Борисов

  во

  Премиерот Бојко Борисов наредил итна проверка на бугарските пасоши што биле издадени на странци во последните пет години. Ревизијата ќе ја спроведуваат ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Бугарскиот премиер Бојко Борисов нареди Министерството за внатрешни работи и Државната агенција за национална безбедност да ги проверат издадените документи за ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Бугарскиот премиер Бојко Борисов побарал од бугарското министерство за внатрешни работи и од Државната агенција „Национална безбедност" да спроведат проверка ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Бугарскиот премиер Бојко Борисов побарал од бугарското министерство за внатрешни работи и од Државната агенција „Национална безбедност“ да спроведат проверка ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Бугарскиот премиер Бојко Борисов побарал од бугарското министерство за внатрешни работи и од Државната агенција „Национална безбедност“ да спроведат проверка ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Бугарскиот премиер Бојко Борисов побарал од бугарското министерство за внатрешни работи и од Државната агенција „Национална безбедност“ да спроведат проверка ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Бугарскиот премиер Бојко Борисов побарал од бугарското министерство за внатрешни работи и од Државната агенција „Национална безбедност“ да спроведат проверка ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Бугарскиот премиер Бојко Борисов им наложи на Министерството за внатрешни работи и на Државната агенција за национална бебзедност да извршат проверка на ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Бугарскиот премиер, Бојко Борисов им наложи на Министерството за внатрешни работи и на Државната агенција за национална бебзедност да извршат проверка на ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Бугарскиот премиер Бојко Борисов нареди Министерството за внатрешни работи и Државната агенција за национална безбедност да ги проверат издадените документи за ...
  сите 80 | | | веќе видена