Боинг

  во

  „Боинг 777“ кој леташе на линијата Шангај – Париз принудно слета утрово на аеродромот во сибирскиот град Иркутск. Авионот слетал принудно бидејќи пилотот и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  „Боинг 777“ кој леташе на линијата Шангај – Париз принудно слета утрово на аеродромот во сибирскиот град Иркутск.Авионот слетал принудно бидејќи пилотот и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  „Боинг 777“ кој леташе на линијата Шангај – Париз принудно слета утрово на аеродромот во сибирскиот град Иркутск. Авионот слетал принудно бидејќи пилотот и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  На аеродромот Бордо-Мерињак, во западна Франција, во четвртокот вечерта се случила необична сцена – француските власти заплениле патнички авион на компанијата ...
  сите 38 | | | веќе видена

  На аеродромот Бордо-Мерињак, во западна Франција, во четвртокот вечерта се случила необична сцена – француските власти заплениле патнички авион на компанијата ...
  сите 38 | | | веќе видена