Боговиње

  во

  Специјалната јавна обвинителка Фатиме Фетаи заедно со сопругот облекоа маички на кој пишува „Јас сум од Боговиње“, -таа на албански, тој на македонски. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Вечерва претседателскиот кандидат, проф. Блерим Река, ја продолжи својата кампања во Боговиње, каде што беа присутни стотици граѓани. За време на митингот, ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател Блерим Река, кој доби поддршка од Беса и Алијансата за Албанците, вечерва во Боговиње ја нагласи слободата на гласачот, а не, како ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Вечерва претседателскиот кандидат, Блерим Река, ја продолжи својата кампања во Боговиње, каде што беа присутни стотици граѓани. За време на митингот, река беше ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател Блерим Река, кој доби поддршка од Беса и Алијансата за Албанците, вечерва во Боговиње ја нагласи слободата на гласачот, а не, како ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател Блерим Река, кој доби поддршка од Беса и Алијансата за Албанците, вечерва во Боговиње и во Теарце говореше за слободата на гласачот, ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател Блерим Река, кој доби поддршка од Беса и Алијансата за Албанците, вечерва во Боговиње ја нагласи слободата на гласачот, а не, како ...
  сите 182 | | | веќе видена