Богдановиќ

  во

  Проектот „Нега и грижа за стари лица во домашни услови на општината“, што функционира во општина Центар ќе се проширува со поголем број корисници, добро е да ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Проектот „Нега и грижа за стари лица во домашни услови на општината“, што функционира во општина Центар ќе се проширува со поголем број корисници, добро е да ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Проектот „Нега и грижа за стари лица во домашни услови на општината“, што функционира во општина Центар ќе се проширува со поголем број корисници, добро е да ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, посетија семејство кое добива помош и услуги преку ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Општина Центар со ангажирани 95 сезонски работници редовно и посветено се грижи за хигиената и чистотата на улиците и на тротоарите и спроведува успешни акции ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Денеска градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно со министерката за труд и социјална политика и претставници од граѓанската организација ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Скопје, 22 септември 2018 ВМРО-ДПМНЕ, покрај сите предизвици со кои се соочува државата во моментов, помалку наивно продолжува со ширењето на дезинформации, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Општина Центар реагира на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ.„ВМРО-ДПМНЕ, покрај сите предизвици со кои се соочува државата во моментов, помалку наивно продолжува со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  ОК Центар на ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение испратено до јавноста обвини дека Центар е преплавен со отпад, преполни канти за отпадоци и контејнери од кои се шири ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Центар е преплавен со отпад, преполни корпи за отпадоци и контејнери од кои се шири неподнослива миризба, реагираат од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Центар е преплавен со отпад, преполни корпи за отпадоци и контејнери од кои се шири неподнослива миризба, реагираат од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  „Центар е преплавен со отпад, преполни корпи за отпадоци и контејнери од кои се шири неподнослива миризба. Најдоговорен за оваа ужасна ситуација во најбогата ...
  сите 14 | | | веќе видена