Боб

  во

  Само еднаш во вашиот живот, верувам во тоа, ќе најдете некој кој целосно ќе да го преврти вашиот свет наопаку. Зборувате со нив за работи кои никогаш не сте ги ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Американскиот автомобилски гигант Форд објави колку заработиле првите луѓе на компанијата во 2018 година. Петмината најплатени директори на американската ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Американската компанија „Форд“ објави документ што ги покажува годишните заработувачки на челниците во компанијата за 2018 година. Петтемина најплатени ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Американската компанија „Форд“ објави документ кој ги покажува годишните заработувачки на челниците во компанијата за 2018 година. Петмината најплатени ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Американската компанија „Форд“ објави документ што ги покажува годишните заработувачки на челниците во компанијата за 2018 година. Петтемина најплатени ...
  сите 8 | | | веќе видена

  За 71,3 милијарди долари Дизни ја купи компанијата 21 Сенчури Фокс и речиси сè што оди со нејзе. За овие пари, Боб Ајгер кон портфолиото на Дизни ги додаде ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Секоја едиција со наведените јунаци нуди свои згоди и незгоди, авантури и доживувања, случки и настани. ТОМ И ЏЕРИ - Познати по нивните лудории. Ненадминливиот ...
  | | веќе видена

  Секоја едиција со наведените јунаци нуди свои згоди и незгоди, авантури и доживувања, случки и настани. ТОМ И ЏЕРИ - Познати по нивните лудории. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Има премногу платформи за вработување што може да се користат. Нема потреба младите да се иселуваат масовно од државата бидејќи имаат можност за солидна ...
  сите 2 | | | веќе видена