Блерим Беџети

  во

  Град Скопје денеска ја повика општина Сарај да постапи согласно законските надлежности во однос на дивите платформи на Матка. – Градот Скопје ја охрабрува ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Сарај, Блерим Беџети, вели дека диво изградените платформи на Матка нема да ги легализира и дека истите не може да ги сруши, ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Град Скопје денеска ја повика општина Сарај да постапи согласно законските надлежности во однос на дивите платформи на Матка. – Градот Скопје ја охрабрува ...
  сите 77 | | | веќе видена

  – Градот Скопје ја охрабрува општината Сарај да постапи согласно со своите законски надлежности кога се дивоградбите во прашање. Впрочем, нема поголем интерес ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Град Скопје денеска ја повика општина Сарај да постапи согласно законските надлежности во однос на дивите платформи на Матка.– Градот Скопје ја охрабрува ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Градот Скопје реагира на прес-конференцијата на градоначалникот на Општина Сарај, Блерим Беџети. – Градот Скопје ја охрабрува општината Сарај да постапи ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Општина Сарај нема да ги легализира дивите платформи на Матка, ама нема ни ги урива бидејќи имаат барање за легализација, вели градоначалникот на Сарај, ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Градот Скопје реагира на прес-конференцијата на градоначалникот на Општина Сарај, Блерим Беџети. - Градот Скопје ја охрабрува општината Сарај да постапи ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Градот Скопје реагира на прес-конференцијата на градоначалникот на Општина Сарај, Блерим Беџети. - Градот Скопје ја охрабрува општината Сарај да постапи ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Скопје, 21 март 2019 (МИА) – Град Скопје денеска ја повика општина Сарај да постапи согласно законските надлежности во однос на дивите платформи на Матка. – ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Град Скопје денеска ја повика општина Сарај да постапи согласно законските надлежности во однос на дивите платформи на Матка. – Градот Скопје ја охрабрува ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Град Скопје денеска ја повика општина Сарај да постапи согласно законските надлежности во однос на дивите платформи на Матка. – Градот Скопје ја охрабрува ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Нема да ги легализирам дивите платформи на Матка, ама не можат да ги урнам оти поднесоа барањето за легализација, рече градоначалникот на Општина Сарај Блерим ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Општина Сарај нема да ги легализира дивите платформи на Матка, но не може ниту да ги урне бидејќи имаат барање за легализација. Ова на денешната средба со ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Општина Сарај нема да ги легализира дивите платформи на Матка, но не може ниту да ги урне бидејќи имаат барање за легализација. Ова на денешната средба со ...
  сите 77 | | | веќе видена