Блажевски

  во

  Министерот за култура Асаф Адеми ги повикува сите кои имаат сугестии или жалби за конкурсот за Годишната програма во културата за 2019 година, преку директен ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Деветте комисии кои ќе одлучуваат за финансирање на националните проекти од културата по дејности, задутре ќе почнат да работат. За да не се повторат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Деветте комисии кои ќе одлучуваат за финансирање на националните проекти од културата по дејности, задутре ќе почнат да работат. За да не се повторат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Деветте комисии кои ќе одлучуваат за финансирање на националните проекти од културата по дејности, задутре ќе почнат да работат. За да не се повторат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Деветте комисии кои ќе одлучуваат за финансирање на националните проекти од културата по дејности, задутре ќе почнат да работат. За да нема основани жалби, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Деветте комисии кои ќе одлучуваат за финансирање на националните проекти од културата по дејности, задутре ќе почнат да работат. За да не се повторат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Невладината меѓународна организација Македонија2025 го прослави своето десетгодишно постоење, со организирање на донаторска гала вечера на осми ноември. Пред ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Невладината меѓународна организација Македонија2025 го прослави своето десетгодишно постоење, со организирање на донаторска гала-вечера на 8-ми ноември. Пред ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Невладината меѓународна организација Македонија2025 го прослави своето десетгодишно постоење, со организирање на донаторска гала-вечера на 8-ми ноември. Пред ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Невладината меѓународна организација Македонија2025 го прослави своето десетгодишно постоење, со организирање на донаторска гала-вечера на 8-ми ноември. Пред ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Под организација на АКК Скопје, на ридската патека на Водно се одржа последната трка од државниот шампионат на Македонија во автомобилизам на ридски патеки. На ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Зголемувањето на платите во јавната администрација треба да ја следи продуктивноста. Потребна е реформа за зголемување на ефикасноста на администрацијата, па ...
  сите 120 | | | веќе видена