Блаже

  во

  Еден мој пријател многу сака да пие вода од флаша. А, бидејќи знае дека сум по јазикот, честопати знае да ми рече: „Доста ме поправаш, ќе ме изнервираш и ќе те ...
  | | веќе видена

  Познати се имињата на сите тринаесет говорници што в петок, 16 ноември, ќе бидат дел од AllWeb, првата и единствена конференеција за дигитални комуникации во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Познати се имињата на сите тринаесет говорници кои во петок, 16-ти ноември ќе бидат дел од AllWeb, првата и единствена конференција за дигитални комуникации во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Познати се имињата на сите тринаесет говорници кои во петок, 16. ноември ќе бидат дел од AllWeb, првата и единствена конференеција за дигитални комуникации во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Познати се имињата на сите тринаесет говорници кои во петок, 16. ноември ќе бидат дел од AllWeb, првата и единствена конференеција за дигитални комуникации во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Познати се имињата на сите тринаесет говорници кои во петок, 16. ноември ќе бидат дел од AllWeb , првата и единствена конференеција за дигитални комуникации во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „Остен“ оваа година обележува редок јубилеј – пет децении од Светската галерија на карикатури. Беше основана од прогресивната меѓународна заедница на 6. Средби ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Денеска се реализираше сообраќајно-воспитната акција „Поддржуваме безбедна иднина“ пред трговскиот центар „Капитол мол“ во Општина Аеродром. Оваа акција е дел ...
  сите 5 | | | веќе видена