Благој

  во

  ВМРО ДПМНЕ од Штип денеска обвини дека Општината Штип продолжува расипнички да троши на фудбалскиот клуб „Брегалница“, за кој, како што рече советникот Љубе ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Валериј Џидров е прогласен за најдобар пожарникар од Територијалната противпожарна единица од Кочани во текот на изминатиот едногодишен период, а одлични ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Ако во 2014 година Financial times го прогласи Штип за најрентабилен микро град во Европа, во 2019 ние може да го прогласиме за град кој стагнира.,на прес ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Тамара, твојата изведба вечерва беше едно од најубавите нешта што ѝ се случиле на Македонија во последниве години!, напиша на Фејсбук познатиот македонски ...
  сите 286 | | | веќе видена

  Кочанските пожарникари излегоа со јавно барање да се склучи меѓуопштински договор со кој освен Кочани, и локалните самоуправи на Зрновци и Чешиново-Облешево ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Кочанските пожарникари излегоа со јавно барање да се склучи меѓуопштински договор со кој освен Кочани, и локалните самоуправи на Зрновци и Чешиново-Облешево ...
  сите 33 | | | веќе видена

  За еден месец се навршува точно една година од потпишувањето на Преспанскиот договор меѓу Македонија и Грција. Македонските власти велат дека спроведувањето на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Денеска во организација на Здружението на информатичко комуникациските технологии и амбасадата на Соединетите Американски Држави, во Стопанската комора на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пожарникарите од Територијалната противпожарна единица-Штип (ТППЕ) почнаа со одбележување на Деновите на пожарникарството. Командирот на ТППЕ-Штип, Тони ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Прехранбената индустрија Благој Ѓорев од Велес во првиот квартал од оваа година евидентираше загуба од 9.184.000 денари, покажува тримесечниот биланс на успех ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во Општина Штип денеска заседаваше кризниот штаб за заштита и спасување, со цел да се преземат превентивни мерки, но и да се информира населението при појава ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Општинскиот штаб за заштита и спасување, кој е формиран од страна на Советот на Општина Штип, денеска одржа состанок, поради најавите за обилни врнежи од ...
  сите 34 | | | веќе видена