Благица

  во

  Изборното законодавство не е усогласено со одредбите на Конвенцијата на ОН за прават на лицата со попреченост, постојат дискриминаторски одредби со кои на овие ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Изборното законодавство не е усогласено со одредбите на Конвенцијата на ОН за прават на лицата со попреченост, постојат дискриминаторски одредби со кои на овие ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Изборното законодавство не е усогласено со одредбите на Конвенцијата на ОН за прават на лицата со попреченост, постојат дискриминаторски одредби со кои на овие ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Изборното законодавство не е усогласено со одредбите на Конвенцијата на ОН за праватa на лицата со попреченост, постојат дискриминаторски одредби со кои на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Постојат законски ограничувања лицата со попреченост да го остварат своето право на глас, покажа истражувањето што го спроведе Здружението „Инклузива“, кое ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Разликата меѓу просечната плата во администрација и просечната плата на државно ниво е 3.700 денари во корист на административците. Познавачите на пазарот и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Според пишувањата, Шабан веднаш бил пренесен во болница каде што пејачот доживеал срцев удар и починал. Неговото семејство, пријателите, колеги, соработници се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Разликата меѓу просечната плата во администрација и просечната плата на државно ниво е 3.700 денари во корист на административците. Познавачите на пазарот и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Разликата меѓу просечната плата во администрација и просечната плата на државно ниво е 3.700 денари во корист на административците. Познавачите на пазарот и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  По сите животни премрежја, Благица Павловска е повторно среќна и исполнета. Популарната пејачка повеќе не ја крие приватноста. Напротив, на социјалните мрежи ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Потребно е и да се зголемат продуктивноста и конкурентноста на домашните компании на странските пазари, со тоа што ќе се стимулира креирањето на повисоки ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Денеска во Струга заврши дводневниот настан организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ во соработка о Националниот демократски институт (НДИ) од САД именуван како ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денеска во Струга заврши дводневниот настан организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ во соработка о Националниот демократски институт (НДИ) од САД именуван како ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денеска во Струга заврши дводневниот настан организиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ во соработка о Националниот демократски институт (НДИ) од САД именуван како ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Да беше помеѓу нас, Тоше денеска ќе го славеше својот 38-ми роденден. Иако ракометарката Андријана Будимир му беше последната девојка на Тоше Проески, таа ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Уште пред официјалната светска премиера на филмот „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на 10 февруари на Берлинале, филмот предизвика огромен интерес кај ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Делегација на ВМРО- ДПМНЕ, предводена од членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Тони Михајловски заедно со претседателката на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ, Благица Ласовска и ...
  сите 8 | | | веќе видена