Бил Павлески

  во

  Во текот вчерашниот ден на социјалните мрежи се појави слика која ја објаснува посветеноста на министерот Венко Филипче да го направи здравството во Македонија ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Заменикот-министерот за локална самоуправа, Дејан Павлески и градоначалниците на општините Велес и Гази Баба, Аце Коцевски и Борис Георгиевски, учествуваат на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Заменикот-министерот за локална самоуправа, Дејан Павлески и градоначалниците на општините Велес и Гази Баба, Аце Коцевски и Борис Георгиевски, учествуваат на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Заменикот-министерот за локална самоуправа, Дејан Павлески и градоначалниците на општините Велес и Гази Баба, Аце Коцевски и Борис Георгиевски, учествуваат на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Министерството за локална самоуправа, во соработка со УНДП, пристапи кон реализација на проектот за воспоставување центри за услуги во сите 80 општини. Станува ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерството за локална самоуправа, во соработка со УНДП, пристапи кон реализација на проектот за воспоставување центри за услуги во сите 80 општини. Станува ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Министерството за локална самоуправа, во соработка со УНДП, пристапи кон реализација на проектот за воспоставување центри за услуги во сите 80 општини. Станува ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Стојан Павлески, осудениот за нападот на Зијадин Села кој со крвави рани лежеше на Клиниката за трауматологија, ќе биде сместен во соодветна здравствена ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во телефонски разговор за МКД.мк од Кабинетот на министерот потврдуваат дека комплетно се запознати со случајот и дека во договор со семејството пациентот ќе ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Стојан Павлески, осудениот за нападот на Зијадин Села кој со крвави рани лежеше на Клиниката за трауматологија, ќе биде сместен во соодветна здравствена ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Еден од обвинетите во случајот за нападот на Зијадин Села, Стојан Павлески, веќе четири месеци се наоѓа во болница, а неговата сестра, Вера Митевска, преку ...
  сите 19 | | | веќе видена

  По вчерашната објава по социјалните медиуми за Стојан Павлески кој лежи на Клиниката за трауматологија, не престанаа реакциите на револтираните граѓани како е ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По вчерашната објава по социјалните медиуми за Стојан Павлески кој лежи на Клиниката за трауматологија, не престанаа реакциите на револтираните граѓани како е ...
  сите 16 | | | веќе видена

  По вчерашната објава по социјалните медиуми за Стојан Павлески кој лежи на Клиниката за трауматологија, не престанаа реакциите на револтираните граѓани како е ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Никола Војминовски кој од сите првостепено осудени доби највисока затворска казна од 13 години и 6 месеци за обидот за убиство на Зијадин Села на 27 април 2017 ...
  сите 98 | | | веќе видена