БиХ

  во

  Во нашата Воена Академија веќе се школуваат питомци од БиХ, Црна Гора и Косово. И затоа одиме чекор понатаму да бидеме земја домаќин на Регионална ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во 14:30 часот, во Жалбениот совет на Меѓународниот резидуален механизам за кривични судови во Хаг, ќе биде изречена конечната и извршна пресуда за бившиот ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Вучиќ порача дека не му паѓа на памет да ги слуша ултиматумите на еден фашист и на двајца тајкуни, но и дека ќе ја разгледа можноста за аболиција на ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Фудбалерот Огњен Врањеш повеќе не е член на националната фудбалска репрезентација на БиХ. Селекторот Роберт Просинечки уште еднаш се обиде да објасни дека не ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На пазарот во земјава има голем број сомнителни играчки што може да содржат опасни хемикалии по здравјето на децата, колкава контрола се врши врз увозот на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На пазарот во земјава има голем број сомнителни играчки што може да содржат опасни хемикалии по здравјето на децата, колкава контрола се врши врз увозот на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На пазарот во земјава има голем број сомнителни играчки што може да содржат опасни хемикалии по здравјето на децата, колкава контрола се врши врз увозот на ...
  сите 17 | | | веќе видена