БиХ

  во

  Дванаестмина припадници на АРМ во ноември треба да заминат во мисијата „Одлучна поддршка“ во Авганистан, а мандатот ќе им заврши по шест месеци, во мај, додека ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Новата власт во Босна и Херцеговина треба што побрзо да биде воспоставена согласно изборните резултати од 7 октомври, но мора да се спроведе и пресудата на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Новата власт во Босна и Херцеговина треба што побрзо да биде воспоставена согласно изборните резултати од 7 октомври, но мора да се спроведе и пресудата на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Дванаестмина припадници на АРМ во ноември треба да заминат во мисијата „Одлучна поддршка“ во Авганистан, а мандатот ќе им заврши по шест месеци, во мај, додека ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Новата власт во Босна и Херцеговина треба што побрзо да биде воспоставена согласно изборните резултати од 7 октомври, но мора да се спроведе и пресудата на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  – Дванаестмина припадници на АРМ во ноември треба да заминат во мисијата „Одлучна поддршка“ во Авганистан, а мандатот ќе им заврши по шест месеци, во мај, ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Македонија ќе добие регистар на вистински сопственици. Од 1 октомври следната година секое физичко лице при иницијална регистрација во Централниот регистар ќе ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Дванаестмина припадници на АРМ во ноември треба да заминат во мисијата „Одлучна поддршка“ во Авганистан, а мандатот ќе им заврши по шест месеци, во мај, додека ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Македонија ќе добие регистар на вистински сопственици. Од 1 октомври следната година секое физичко лице при иницијална регистрација во Централниот регистар ќе ...
  сите 12 | | | веќе видена

   Целта е спречување перење пари и да не може да се префрлаат средства од едни на други правни лица. Ова го најави  Марија Бошковска-Јанкоски, директорка на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров, денес оствари проштална средба со амбасадорот на Босна и Херцеговина во Република ...
  сите 30 | | | веќе видена