БиХ

  во

  Министрите за одбрана на Австрија и Хрватска, Марио Кунасек и Дамир Крстичевиќ денеска во Виена договорија интензивирање на воената соработка поради растечкиот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министрите за одбрана на Австрија и Хрватска, Марио Кунасек и Дамир Крстичевиќ денеска во Виена договорија интензивирање на воената соработка поради растечкиот ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Како што е најавено минатата недела, во текот на викендот дојде до развој на топол фронт на истокот на Европа, додека на западот од Европа дојде до развој на ...
  сите 157 | | | веќе видена

  Како што е најавено минатата недела, во текот на викендот дојде до развој на топол фронт на истокот на Европа, додека на западот од Европа дојде до развој на ...
  сите 157 | | | веќе видена