БиХ

  во

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери оствари проштална средба со амбасадорката на Босна и Херцеговина во Република Македонија, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги и Регулаторната агенција за комуникации на Босна и Херцеговина одржаа билатерална средба во Сараево на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во вооружена престрелка ноќеска во Сараево во населбата Алипашино поле, убиен e еден полицаец додека друг се бори за живот и е во критична состојба, потврдија ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Околу 150 мигранти во Босна и Херцеговина ноќта ја поминаа под ведро небо на граничниот премин Маљевац, а денеска со автобуси треба да бидат префрлени во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во вооружена престрелка ноќеска во Сараево во населбата Алипашино поле, убиен e еден полицаец додека друг се бори за живот и е во критична состојба, потврдија ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Од први октомври следната година секое физичко лице при иницијална регистрација во Централниот регистар ќе потпишува и изјава за сопственост на удели во други ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во вооружена престрелка ноќеска во Сараево во населбата Алипашино поле, убиен e еден полицаец додека друг се бори за живот и е во критична состојба, потврдија ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Безбедносната состојба засега е под контрола, а граничната полиција на Босна и Херцеговина и полицијата на Хрватска не преземале никакви активности освен ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Околу 150 мигранти во Босна и Херцеговина ноќта ја поминаа под ведро небо на граничниот премин Маљевац, а денеска со автобуси треба да бидат префрлени во ...
  сите 31 | | | веќе видена