БиХ

  во

  На оддалеченост од околу 65 метри, членот на тимот од чикашката полиција СВАТ испука неколку куршуми од пушка и така ја оконча крвавата драма во боницата ...
  | | веќе видена

  На оддалеченост од околу 65 метри, член на тимот на чикашката полиција SWAT испукал неколку куршуми од пушка и така ставил крај на крвавата драма во чикашката ...
  сите 2 | | | веќе видена

  До крајот на оваа година Босна и Херцеговина ќе биде суспендирана од работата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), бидејќи во рок од шест ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Хрватската Влада денеска категорично ги отфрли наводите за обид за влијание врз словенечките медиуми, а хрватската разузнавачка служба ги негираше обвинувањата ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Хрватската Влада денеска категорично ги отфрли наводите за обид за влијание врз словенечките медиуми, а хрватската разузнавачка служба ги негираше обвинувањата ...
  сите 18 | | | веќе видена

  До крајот на оваа година Босна и Херцеговина ќе биде суспендирана од работата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) бидејќи во рок од шест ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Босна и Херцеговина до крајот на годинава ќе биде суспендирана од работата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), бидејќи во рок од шест ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Хрватската Влада денеска категорично ги отфрли наводите за обид за влијание врз словенечките медиуми, а хрватската разузнавачка служба ги негираше обвинувањата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Членот на Претседателството на БиХ Шефик Џаферовиќ оцени дека единствен виновник што досега не е воспоставен новиот Совет на министри на БиХ е Милорад Додик. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Хрватската Влада денеска категорично ги отфрли наводите за обид за влијание врз словенечките медиуми, а хрватската разузнавачка служба ги негираше обвинувањата ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Хрватската Влада денеска категорично ги отфрли наводите за обид за влијание врз словенечките медиуми, а хрватската разузнавачка служба ги негираше обвинувањата ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Хрватската Влада денеска категорично ги отфрли наводите за обид за влијание врз словенечките медиуми, а хрватската разузнавачка служба ги негираше обвинувањата ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Хрватската Влада денеска категорично ги отфрли наводите за обид за влијание врз словенечките медиуми, а хрватската разузнавачка служба ги негираше обвинувањата ...
  сите 23 | | | веќе видена

  На оддалеченост од околу 65 метри, член на тимот на чикашката полиција SWAT испукал неколку куршуми од пушка и така ставил крај на крвавата драма во чикашката ...
  сите 4 | | | веќе видена