БиХ

  во

  Фата Хусиќ, која има 111 години и живее во градот Мостар, Босна и Херцеговина, многу е среќна и возбудена бидејќи оваа година по 104 пат по ред пости за време ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Фата Хусиќ, која има 111 години и живее во градот Мостар, Босна и Херцеговина, многу е среќна и возбудена бидејќи оваа година по 104 пат по ред пости за време ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Агенцијата за филм на Република Северна Македонија и оваа година ќе присуствува на Кански филмски фестивал, чие 72 издание свечено ќе започне утре, 14 мај, и ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Група руски инспектори во текот на месецот спроведуваат две набљудувачки мисии – на САД и на Босна и Херцеговина. Територијата на САД е набљудувана од вчера до ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Група руски инспектори ќе спроведат две набљудувачки мисии во мај – над САД и БиХ.Територијата на САД ќе биде следена од Русите од 12 до 20 мај, а на БиХ од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Група руски инспектори ќе спроведат две набљудувачки мисии во мај – над САД и БиХ. Територијата на САД ќе биде следена од Русите од 12 до 20 мај, а на БиХ од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Агенцијата за филм на Република Северна Македонија и оваа година ќе присуствува на Кански филмски фестивал, чие 72 издание свечено ќе започне утре, 14 мај, и ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Група руски инспектори ќе спроведат две набљудувачки мисии во мај – над САД и БиХ. Територијата на САД ќе биде следена од Русите од 12 до 20 мај, а на БиХ од ...
  сите 13 | | | веќе видена