Бесими

  во

  Брисел ги разгледува прашањата во кои се наведува можен конфликт на интереси во кој е инволвирана Делегацијата на Европската Унија во Македонија. Случајот се ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Расте бројот на граѓани што мигрираат во рамките на земјава, лани според официјалните податоци од Заводот за статистика, земјава ја напуштиле повеќе од 424 ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Расте бројот на граѓани што мигрираат во рамките на земјава, лани според официјалните податоци од Заводот за статистика, земјава ја напуштиле повеќе од 424 ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Само во последниве две недели осумдесет лекари од Тетово и тетовскиот регион си ги земале потврдите за да работат во странство, објави телевизија 24. Државата ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Долги листи на чекање во државните болници, поскапи здравствени услуги и профитирање на приватното здравство – ова според здравствената организација ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Само во последниве две недели осумдесет лекари од Тетово и тетовскиот регион си ги земале потврдите за да работат во странство. Егзодусот на лекари продолжува ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев и ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев во придружба на министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик претседателот на Владата ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик претседателот на Владата задолжен за економски ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за финансии, Драган Тевдовски, заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, и ...
  сите 15 | | | веќе видена