Бериша

  во

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Наградата „Дипломат на годината“ што традиционално се доделува на Денот на Министерството за надворешни работи – 29 април, оваа година ја добиваат дипломати – ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Oваа година наградата „Дипломат на годината“ ја добиваат дипломати – членови на Кризниот штаб при Министерството формиран за борба со пандемијата, која ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Наградата „Дипломат на годината” што традиционално се доделува на Денот на Министерството за надворешни работи – 29 април, оваа година ја добиваат дипломати – ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Наградата „Дипломат на годината” што традиционално се доделува на Денот на Министерството за надворешни работи – 29 април, оваа година ја добиваат дипломати – ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Наградата „Дипломат на годината“ што традиционално се доделува на Денот на Министерството за надворешни работи – 29 април, оваа година ја добиваат дипломати – ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Наградата „Дипломат на годината” што традиционално се доделува на Денот на Министерството за надворешни работи – 29 април, оваа година ја добиваат дипломати – ...
  сите 53 | | | веќе видена

  На Шкендија во нејзината историја и требаше дури петтиот натпревар за да дојде до првата победа во Европа. И тоа се случи на 1 јули 2014 година, во првиот меч ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Некои филмски изданија се вечни, а такви остануваат поради различни причини. За овој викенд, наместо три филмови ви предлагаме три филмски серијали кои со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На Инфективната клиника на Клиничкиот и универзитетски центар на Косово денеска се пријавени шест нови случаи за кои постои сомнеж дека е можно да се заразени ...
  сите 260 | | | веќе видена

  На Инфективната клиника на Клиничкиот и универзитетски центар на Косово денеска се пријавени шест нови случаи за кои постои сомнеж дека е можно да се заразени ...
  сите 285 | | | веќе видена

  На Инфективната клиника на Клиничкиот и универзитетски центар на Косово денеска се пријавени шест нови случаи за кои постои сомнеж дека е можно да се заразени ...
  сите 239 | | | веќе видена