Бериша

  во

  Генералниот секретар на албанскиот Парламент денеска до Централната изборна комисија (ЦИК) го достави барањето за укинување на мандатите на 56-те пратеници од ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на албанскиот Парламент до Централната изборна комисија (ЦИК) го достави барањето за укинување на мандатите на 56-те пратеници од ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Генералниот директор на Царината на Косово Бахри Бериша изјави дека за три месеци од воведувањето на таксата од 100 отсто на производите од Србија и Босна и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Генералниот директор на Царината на Косово Бахри Бериша изјави дека за три месеци од воведувањето на таксата од 100 отсто на производите од Србија и Босна и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Генералниот директор на Царината на Косово Бахри Бериша изјави дека за три месеци од воведувањето на таксата од 100 отсто на производите од Србија и Босна и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Лидерката на опозициското Социјалистичко движење за интеграција (ЛСИ), трета по големина партија во Албанија, Моника Круемади гостувајќи во емисијата „360 ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Парламентарната група на опозициската Демократска партија, која брои 43 пратеници, донесе едногласна одлука за откажување од пратеничките мандати. Веста ја ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Парламентарната група на опозициската Демократска партија, која брои 43 пратеници, донесе едногласна одлука за откажување од пратеничките мандати. Веста ја ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Парламентарната група на опозициската Демократска партија, која брои 43 пратеници, донесе едногласна одлука за откажување од пратеничките мандати. Веста ја ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Парламентарната група на опозициската Демократска партија, која брои 43 пратеници, донесе едногласна одлука за откажување од пратеничките мандати.Веста ја ...
  сите 115 | | | веќе видена