Бериша

  во

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски, бара оставка од директорката на КИЦ, Сермине Пурини од ДУИ, која, како што вели, лесно троши буџетски пари од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Директорката на КИЦ, Сермине Пурини од ДУИ лесно троши буџетски ПАРИ, од М. Култура и град Скопје, па така за манифестацијата „Звуци на чаршијата" ќе исплати ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пратеникот на вМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски преку објава на Фејсбук бара оставка од директорката на КИЦ, Сермине Пурини од ДУИ, бидејќи како што вели, лесно ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски, смета дека директорката на КИЦ, Сермине Пурини од ДУИ, треба да поднесе оставка, бидејќи како што вели, лесно троши ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратеникот на вМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски преку објава на Фејсбук бара оставка од директорката на КИЦ, Сермине Пурини од ДУИ, бидејќи како што вели, лесно ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Поминаа 21 година од 14 септември 1998 година, дента кога беше нападната албанската Влада и Албанската радио-телевизија од приврзаници на тогашната опозиција и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи во косовската Влада во оставка Антон Бериша изјави дека Косово оваа година нема да аплицира за членство во светската ...
  сите 17 | | | веќе видена