Бериша

  во

  Со обраќањето од пред седиштето на Демократската партија на лидерот Љуљзим Баша, пеење на албанската национална химна и со извикување од насобраниот народ ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поранешниот албански претседател и премиер Сали Бериша, коментирајќи го грабежот на 10 милиони евра на меѓународниот аеродром во Тирана, обвини дека станува ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Денес во албанскиот главен град, на анти-владиниот протест дојде до нови судири помеѓу демонстрантите и полицијата. Демонстрантите се обидоа да го пробијат ...
  сите 53 | | | веќе видена