Бериша

  во

  Албанскиот премиер Еди Рама од градот Бурел каде присуствува на изборен митинг го најави заминувањето на претседателот Илир Мета, велејќи дека вчера сам си ја ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Албанскиот премиер Еди Рама од градот Бурел каде присуствува на изборен митинг го најави заминувањето на претседателот Илир Мета, велејќи дека вчера сам си ја ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Албанскиот премиер Еди Рама од градот Бурел каде присуствува на изборен митинг го најави заминувањето на претседателот Илир Мета, велејќи дека вчера сам си ја ...
  сите 227 | | | веќе видена

  Албанскиот премиер Еди Рама од градот Бурел каде присуствува на изборен митинг го најави заминувањето на претседателот Илир Мета, велејќи дека вчера сам си ја ...
  сите 228 | | | веќе видена

  Албанскиот премиер Еди Рама од градот Бурел каде присуствува на изборен митинг го најави заминувањето на претседателот Илир Мета, велејќи дека вчера сам си ја ...
  сите 232 | | | веќе видена

  Албанскиот премиер Еди Рама од градот Бурел каде присуствува на изборен митинг го најави заминувањето на претседателот Илир Мета, велејќи дека вчера сам си ја ...
  сите 230 | | | веќе видена

  Албанскиот премиер Еди Рама од градот Бурел каде присуствува на изборен митинг го најави заминувањето на претседателот Илир Мета, велејќи дека вчера сам си ја ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Албанскиот премиерот Еди Рама ја обвини опозицијата дека на германскиот весник „Билд“ му доставила материјали од досијето 339,кои се однесуваат на прислушувани ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Албанскиот премиерот Еди Рама ја обвини опозицијата дека на германскиот весник „Билд“ му доставила материјали од досијето 339,кои се однесуваат на прислушувани ...
  сите 235 | | | веќе видена

  Албанскиот премиерот Еди Рама ја обвини опозицијата дека на германскиот весник „Билд“ му доставила материјали од досијето 339,кои се однесуваат на прислушувани ...
  сите 235 | | | веќе видена

  Албанскиот премиерот Еди Рама ја обвини опозицијата дека на германскиот весник „Билд” му доставила материјали од досијето 339,кои се однесуваат на прислушувани ...
  сите 236 | | | веќе видена