Бериша

  во

  Сали Бериша, поранешниот премиер на Албанија доби пресуда од судот во Тирана со која поради клевета е должен на актуелниот премиер на Албанија, Еди Рама да му ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот албански премиер, некогашен шеф на државата и почесен претседател на опозициската Демократска партија, Сали Бериша, говорејќи за катастрофалниот ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Поранешниот албански премиер, некогашен шеф на државата и почесен претседател на опозициската Демократска партија, Сали Бериша, говорејќи за катастрофалниот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поранешниот албански премиер, некогашен шеф на државата и почесен претседател на опозициската Демократска партија, Сали Бериша, говорејќи за катастрофалниот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поранешниот албански премиер, некогашен шеф на државата и почесен претседател на опозициската Демократска партија, Сали Бериша, говорејќи за катастрофалниот ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Поранешниот албански премиер, некогашен шеф на државата и почесен претседател на опозициската Демократска партија, Сали Бериша, говорејќи за катастрофалниот ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Поранешниот албански премиер, некогашен шеф на државата и почесен претседател на опозициската Демократска партија, Сали Бериша, говорејќи за катастрофалниот ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Селекторот на македонската репрезентација до 21 година, Благоја Милевски заедно со неговиот стручен штаб од денеска до 14. декември ќе одржат тренинг камп за ...
  сите 12 | | | веќе видена