Бериша

  во

  Жешко попладне и вечер во најава на политички план ја очекува денеска Албанија. Законодавниот дом во 17часот ја почнува пленарната седница за формирање анкетна ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Жешко попладне и вечер во најава на политички план ја очекува денеска Албанија. Законодавниот дом во 17часот ја почнува пленарната седница за формирање анкетна ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Жешко попладне и вечер во најава на политички план ја очекува денеска Албанија. Законодавниот дом во 17часот ја почнува пленарната седница за формирање анкетна ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Жешко попладне и вечер во најава на политички план ја очекува денеска Албанија.Законодавниот дом во 17 часот ја почнува пленарната седница за формирање анкетна ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Жешко попладне и вечер во најава на политички план ја очекува денеска Албанија. Законодавниот дом во 17часот ја почнува пленарната седница за формирање анкетна ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Жешко попладне и вечер во најава на политички план ја очекува денеска Албанија. Законодавниот дом во 17часот ја почнува пленарната седница за формирање анкетна ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Пред утрешниот десетти „национален протест“ на албанската обединета опозиција, властите веќе ги преземаат потребните мерки, пред се во обезбедувањето на ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Пред утрешниот десетти „национален протест“ на албанската обединета опозиција, властите веќе ги преземаат потребните мерки, пред се во обезбедувањето на ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Пред утрешниот десетти „национален протест” на албанската обединета опозиција, властите веќе ги преземаат потребните мерки,пред се во обезбедувањето на ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Градоначалниците од Демократската партија избрани на претходните избори во Албанија донесоа одлука да не ги напуштат нивните позиции и покрај тоа што не ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Темата дали Никола Груевски избегал во гепек или на шофершајбна е веќе излитена и отстапува пред неговата сѐ подолга сенка надвисната над Македонија. Колумна ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Летото бара да му посветиме повеќе внимание на нашето тело, посебно во овој пероид кога треба да се појавиме во бикини на плажа. Поради тоа, честопати се ...
  сите 5 | | | веќе видена