Бериша

  во

  Едно лице било повредено во неразјаснет инцидент во Тирана, каде по втор пат се собрале повеќе илјади на протестот поради рушењето на зградата на националниот ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Едно лице е повредено во неразјаснет инцидент во Тирана, каде по втор пат се собрале неколку илјади луѓе во протести против уривање на зградата на националниот ...
  сите 80 | | | веќе видена

  „Јавна навреда и уцена кон претседателот Трамп и Америка“, вакво објаснување е напишано под видеото на кое се гледа и реисот на Исламската верска заедница, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Оружјето и дрогата од денешната акција на МВР во која беа заплетенети автоматски пушки и 2,5 килограми хероин биле пронајдени на 20 метри од домот на Бедри ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров по повод 29 Април – Денот на Министерството за надворешни работи донираше маски и визири во Црвениот крст на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  – Министерството за надворешни работи деновиве организираше транспорт на медицинска помош од Пекинг до Скопје, од која еден дел – 10.400 заштитни маски и 1.000 ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров по повод 29 Април, Денот на Министерството за надворешни работи, донираше маски и визири во Црвениот крст на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Наградата „Дипломат на годината“ што традиционално се доделува на Денот на Министерството за надворешни работи – 29 април, оваа година ја добиваат дипломати – ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров по повод 29 Април – Денот на Министерството за надворешни работи донираше маски и визири во Црвениот крст на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров по повод 29 Април – Денот на Министерството за надворешни работи донираше маски и визири во Црвениот крст на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров по повод 29 Април – Денот на Министерството за надворешни работи донираше маски и визири во Црвениот крст на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Тимот дипломати кој работи на враќање на македонските граѓани, затекнати во странство за време на пандемијата на коронавирусот, е добитник на наградата ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Дипломатите Елеонора Тодоровска, Миа Димитровска, Јумни Сали, Драган Богдановски, Агим Муртезани, Срѓан Хаџи-Николов, Катина Георгиев, Бекри Ајдини, Бони ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Наградата „Дипломат на годината“ што традиционално се доделува на Денот на Министерството за надворешни работи – 29 април, оваа година ја добиваат дипломати – ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Oваа година наградата „Дипломат на годината“ ја добиваат дипломати – членови на Кризниот штаб при Министерството формиран за борба со пандемијата, која ...
  сите 35 | | | веќе видена