Белгија

  во

  Холандија, Италија, Луксембург, Полска, Финска и Шведска беа против, а Естонија, Белгија и Словенија беа воздржани додека се носеше новиот закон за авторски ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во организација на Здружението на информатичари на Македонија и Меѓународниот балкански универзитет, изминатиот викенд во Скопје се одржа 23. Македонска ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министрите на Европската Унија утрово гласаа за отворање на делумни трговски преговори со САД, Франција гласала против, а Белгија била воздржана, јави ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во организација на Здружението на информатичари на Македонија и Меѓународниот балкански универзитет, изминатиот викенд во Скопје се одржа 23 Македонска ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Земјите на Европската унија денеска конечно дадоа одобрение за почнување на официјални трговски разговори со САД. Оваа одлука е официјализирана по ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Белгиското федерално обвинителство соопшти дека едно лице е уапсено во текот на вчерашниот ден за „терористички активности“, но не потврдува дали се ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Белгиското федерално обвинителство соопшти дека едно лице е уапсено во текот на вчерашниот ден за „терористички активности“, но не потврдува дали се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министрите на Европската Унија утрово гласаа за отворање на делумни трговски преговори со САД, Франција гласала против, а Белгија била воздржана, јави ...
  сите 36 | | | веќе видена