Белгија

  во

   Кога зборуваме за Европа, не мислиме на цела, бидејќи секаде е сè различно – од јазик, до култура, храна и правила. Но, одредени делови од континентот се ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американски претставник изјави пред Советот за човекови права на ОН дека Вашингтон го осудува убиството со предумисла на саудискиот новинар Џамал Кашогги, ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Асија Биби , хриситијанката ,која беше ослободена од смртна казна со бесење , ќе побара азил во Белгија , додека нејзиниот адвокат веќе се сокри во Холандија. ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Американски претставник изјави пред Советот за човекови права на ОН дека Вашингтон го осудува убиството со предумисла на саудискиот новинар Џамал Кашоги, ...
  сите 100 | | | веќе видена