Белгија

  во

  Белгиската Фудаблска Федерација е првата која пресече и одлучи оваа фудбалска сезона да заврши онаму каде ја прекина коронавирусот, па така Клуб Бриж стана ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерот за финансии и развој на Белгија, Александер Де Кро најави дека неговата влада ќе ослободи пет милиони евра за изнаоѓање вакцина против коронавирусот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Европската куќа на фудбалот синоќа испратила писмо до сите земји членки да им соопшти дека прекинување на првенството во овој момент е избрзана и неоправдана ...
  сите 173 | | | веќе видена

  Министерот за финансии и развој на Белгија, Александер Де Кро најави дека неговата влада ќе ослободи пет милиони евра за изнаоѓање вакцина против коронавирусот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Европската куќа на фудбалот синоќа испратила писмо до сите земји членки да им соопшти дека прекинување на првенството во овој момент е избрзана и неоправдана ...
  сите 173 | | | веќе видена

  Стефан Десел е градоначалник во малата берлинска општина Мите, но иако досега овој политичар не беше познат во светската јавност, сепак, буквално преку ноќ се ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Само пред два дена челниците на Европската фудбалска федерација заедно со преставници на сите членки имаа состанок на кој беше одлучено да се најде начин како ...
  сите 173 | | | веќе видена

  Министерот за финансии и развој на Белгија, Александер Де Кро најави дека неговата влада ќе ослободи пет милиони евра за изнаоѓање вакцина против коронавирусот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Министерот за финансии и развој на Белгија, Александер Де Кро најави дека неговата влада ќе ослободи пет милиони евра за изнаоѓање вакцина против коронавирусот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Министерот за финансии и развој на Белгија, Александер Де Кро најави дека неговата влада ќе ослободи пет милиони евра за изнаоѓање вакцина против коронавирусот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Белгиската Фудаблска Федерација е првата која пресече и одлучи оваа фудбалска сезона да заврши онаму каде ја прекина коронавирусот, па така Клуб Бриж стана ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Екипата на Бриж од вчера го има епитетот на првак во белгиското првенство за сезоната 2019/20. Иако од Европската фудбалска федерација беше побарано сите земји ...
  сите 30 | | | веќе видена