Беким Незири

  во

  Скопското јавно обвинителство ја повика министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска в петок на 8 февруари да даде исказ за кривичната пријава која ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Скопското јавно обвинителство ја повика министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска в петок на 8 февруари да даде исказ за кривичната пријава која ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Скопското јавно обвинителство ја повика министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска в петок на 8 февруари да даде исказ за кривичната пријава која ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Скопското јавно обвинителство ја повика министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска в петок на 8 февруари да даде исказ за кривичната пријава која ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Скопското јавно обвинителство ја повика министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска в петок на 8 февруари да даде исказ за кривичната пријава која ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Ако нема одговорност за случајот со пензиите, што го претстави министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, тогаш ќе остане уште еден помпезен ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот Бујар Османи од ДУИ вели дека нема никакви злоупотреби во Фондот за пензиско и инвалидско осигурување (ПИОМ) и најави дека неговата партија ќе ги ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Прес конференција на ГДУ: За жал одамна живееме во држава во која скандалите се секојдневие. Во таа долга листа на скандали е и најновиот поврзан со Фондот за ...
  сите 103 | | | веќе видена

  За жал одамна живееме во држава во која скандалите се секојдневие. Во таа долга листа на скандали е и најновиот поврзан со Фондот за пензиско и инвалидско ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи остро ја нападна министерката за труд и социјала Мила Царовска за отворањето на аферата со злоупотреба на пари ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Што и како се случувало за да дојде до големиот криминален скандал со пензиите во државата јавноста уште не знае. А кој пак ќе понесе одговорност за пензискиот ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Скандалот кој изби во Фондот за пензиско и инвалидско осигурување „тежок“ 19 милиони евра продолжува да ја тресе институцијата и јавноста. Исни Јакупи, Беким ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Последниот скандал за кpиминaл и кopупциja на високи функционери на ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ, е тој што го откри Министерството за труд и социјална политика во врска ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Кривична пријава, заедно со целата документација, биле предадени во јавното обвинителство, кое по анализата ќе треба да соопшти дали и против кого ќе поведе ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Скандалот со десетгодишните малверзации со парите на осигурениците не стивнува. Министерството за труд и социјална политика денеска поднесе кривична пријава ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Последниот скандал за кpиминaл и кopупциja на високи функционери на ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ, е тој што го откри Министерството за труд и социјална политика во врска ...
  сите 49 | | | веќе видена