Беким

  во

  Одбраната на Груевски и денеска ќе побара одложување на неговата затворска казна. Од судот најавуваат – ако се утврди дека тој избегнува да го прими решението, ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Ирфан Дехари и Беким Кадриу, кои се членови на Комисијата за заштита од дискриминација, изразија несогласување од мнозинското мислење на Комисијата која вчера ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Ирфан Дехари и Беким Кадриу, кои се членови на Комисијата за заштита од дискриминација, изразија несогласување од мнозинското мислење на Комисијата која вчера ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Ирфан Дехари и Беким Кадриу кои се членови на Комисијата за заштита од дискриминација изразија несогласување од мнозинското мислење на Комисијата која вчера ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Ирфан Дехари и Беким Кадриу, кои се членови на Комисијата за заштита од дискриминација, изразија несогласување од мнозинското мислење на Комисијата која вчера ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Ирфан Дехари и Беким Кадриу, кои се членови на Комисијата за заштита од дискриминација, изразија несогласување од мнозинското мислење на Комисијата која вчера ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Одлуката која ја донесе мнозинството од Комисијата за заштита од дискриминација дека поранешниот премиер, а сега осуден, Никола Груевски, е дискриминиран во ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Субхи Јакупи, кој два мандата беше член на Државната изборна комисија предложен од ДУИ ќе стане судија на Вишиот управен суд. Тој беше и во последниот состав ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Од понеделник со изведба на првата претстава ќе започне второто издание на Меѓународниот театарски фестивал „Отело” во Гостивар. Во петте фестивалски вечери од ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Од понеделник со изведба на првата претстава ќе започне второто издание на Меѓународниот театарски фестивал „Отело” во Гостивар.Во петте фестивалски вечери од ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Скопскиот Апелациски суд доби нов шеф. В. Д. претседателката Лидија Димчевска и официјално ја наследи Љиљана Ивановска Шопова. Димчевска веќе седум месеци седи ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во четвртокот, 25ти октомври 2018, во хотел „Холидеј Ин“, ДИЈАЛОГ – Центарот за делиберативна демократија од Прилеп ја презентираше студијата на тема „Проценка ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Вчера, 25ти октомври 2018, во хотел „Холидеј Ин", ДИЈАЛОГ – Центарот за делиберативнадемократија од Прилеп ја презентираше студијата на тема „Проценка на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Вчера, 25 октомври 2018, во хотел „Холидеј Ин“, ДИЈАЛОГ – Центарот за делиберативна демократија од Прилеп ја презентираше студијата на тема „Проценка на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка и со поддршка на Мисијата на ОБСЕ во Скопје организра правна дебата на тема „Фокус група од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за одбрана, Беким Максути, престојува во посета на Чешка, каде што се сретна со чешкиот колега Јакуб Ландовски и ја предводи македонската ...
  сите 48 | | | веќе видена