Беџети

  во

  Македонското МВР молчи, а Албанија и Црна Гора го покажаа патот по кој избегал екс-премиерот Никола Груевски, велат од албанската опозициска партија, Алијанса ...
  сите 259 | | | веќе видена

  Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу денеска го посети Технолошкиот парк кој функционира во рамките на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу денеска го посети Технолошкиот парк кој функционира во рамките на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу денеска го посети Технолошкиот парк кој функционира во рамките на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во петокот (9. ноември), ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа, акад. проф.д-р Абдулменаф Беџети, оствари средба со ректорот на Меѓународниот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во среда (7.11.2018 година) на Универзитетот на Југоисточна Европа остварија средба академијата, бизнис-секторот и владините претставници за да дискутираат за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Стопанската комора на севереозападна Македoнија бара одложување на прогресивното оданочување. Од оваа бизнис заендица велат дека одлуката за даночна реформа е ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, заедно со претставник на Фондот за иновации и технолошки развој, денес на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денеска на средба со претставници на Стопанската комора на северозападна Македонија ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денеска на средба со претставници на Стопанската комора на северозападна Македонија ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Бизнис заедницата против владините најави за прогресивното одданочување.   Наместо оддложување од најмалку 5 години, добиле сервирано готово законско решение ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Министерот за спроведување на Рамковниот договор Хазби Лика на работа не оди веќе шест месеци а редовно зема паричен надомест, заедно со неуставниот додаток за ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за спроведување на Рамковниот договор Хазби Лика за угостителски услуги во рамки на државните институции и за ресторани и кафеани надвор од ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Албанските опозициски партии за позитивен чекор го оценуваат вметнувањето на Охридскиот рамковен договор во Прембулата на Уставот, но сепак нагласуваат дека ...
  сите 307 | | | веќе видена

  Во среда, ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа aкад. проф. д-р Абдулменаф Беџети оствари средба со ректорот на Универзитетот во Тетово, проф. д-р ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Советниците на општината Сарај со одлука на последната седница одржана завчера, решија сите поранешни учесници на ОНА, жители на општината, да ги ослободат од ...
  сите 5 | | | веќе видена