Базел

  во

  Швајцарскиот репрезентативец Џердан Шаќири во склоп на едно гостување во германска телевизија го составил неговиот идеален тим и на тој начин изгледа посебно ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Германски државјанин во Швајцарија возел со брзина од 249 километри на час, на дел од патот каде ограничувањето е 120 километри, па покрај паричната голоба и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Германски државјанин во Швајцарија возел со брзина од 249 километри на час на дел од патот каде што ограничувањето е 120 километри, па покрај паричната глоба и ...
  сите 6 | | | веќе видена