Башар Асад

  во

  Две екипи на 1ТВ се во Белград и Будимпешта во потрага по вистинските информации за тоа како Никола Груевски успеа да пребегне во Будимпешта и да побара ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Благодарни за ослободувањето од канџите на терористите, жителите на сириската провинција Сувејд на официјалниот прием кај Башар Ел Асад го кренале ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Најновите сателитски снимки од руската база Хмејмим во Сирија открија со кои авиони Русите и натаму располагаат и ги користат во граѓанската војна во оваа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Единствениот руски носач на авиони „Адмирал Кузњецов“ беше оштетен вчера во Мурманск за време на поправката, откако потона докот на кој се наоѓал, а кран падна ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Единствениот руски носач на авиони „Адмирал Кузњецов“ е оштетен за време на поправката, откако потона докот каде се наоѓал, а кран падна врз палубата. Носачот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 77 | | | веќе видена